Apple 4. Nesil New iPad Retina Display 16GB 9.7" Wi-Fi Siyah Tablet Pc (MD510TU/A)


iPad'in Retina ekranında her şey net ve canlı görünür. Metinler son derece nettir. Renkler canlıdır. Fotoğraflar ve videolar zengin ayrıntılara sahiptir. Tüm bunlar, HDTV’den bir milyon piksel daha fazla olan 3,1 milyon piksel çözünürlük sayesinde.

iPad uygulamaları benzersizdir. Sayısı 275.000'i bulan ve artmaya devam eden her uygulama iPad için özel olarak tasarlanır. Her kategoriye özel olarak üretilen uygulamalar sayesinde, iPad'inizi kullanarak yolculuklarınızı daha eğlenceli hale getirebilir, daha ilginç sunumlar yapabilir veya derslerinizin daha ilham verici olmasını sağlayabilirsiniz.



Güçlü A6X çip. Hızınıza hız katın.
iPad'in içindeki yeni A6X çip, önceki nesil A5X çipe göre iki kat daha hızlıdır ve pil ömründen ödün vermeden iki kata kadar daha fazla grafik kartı performansı sunar. Böylece en gelişmiş uygulamalar, akıcı ve duyarlı çalışır, hayat kadar gerçek görünür.

Yeni Retina ekranlı iPad, tüm önceki nesil iPad'lere göre iki kata kadar daha hızlı WiFi gücüne sahiptir. Dünya çapında daha fazla hücresel veri ağına erişim sağlayarak, daha fazla yerde hızlı iletişim kurmanızı sağlar.

Apple 4. Nesil New iPad Retina Display 16GB 9.7" Wi-Fi Siyah Tablet Pc (MD510TU/A) Özellikleri
Renk: Siyah
İşlemci: Apple A6X İşlemci
Sabit Disk Kapasitesi: 16 GB
Ekran Ebadı: 9.7"
Ekran Çözünürlüğü: 2048x1536 piksel
Ekran Türü: Retina
3G: Yok
4G: Yok
Wi-Fi: Var
HDMI: Yok
Bluetooth Özelliği: Var
USB: Yok
Kulaklık Girişi: Var
Ön Kamera: 1.2 Mp
Arka Kamera: 5 Mp
Ağırlık: 652 Gr
Pil: Li-ion-Polymer
GPS: Yok
3D Özelliği: Yok
İşletim Sistemii: OS
Dock (Klavye): Yok

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder